finished
Fyll i din epostadress så skickar vi ditt lösenord

0.-

1 500.-

 
File doesnt exist: ../../..//1.0.1.0/133/2/p_nav.php
L'Oréal. Majirel 8.8

L’Oréal Professionnel

Majirel

L'Oréal. Majirel 8.8

Art nr: 31026078

 

Majirel Color är en cremebaserad oxidationshårfärg som vårdar hårstråets alla tre zoner och stärker det inifrån. Ger ett intensivt resultat med förutsägbara reflexer.

Majirouge är en oxidationshårfärg för röda och kopparnyanser.

Majiblond ultra är en uppljusande oxidationshårfärg för ett perfekt blont resultat med en diskret touch. Ger upp till 4,5 tonhöjders uppljusning utan blekning. Täcker inte grått hår.

Majicontrast för slingor och effekter med mycket intensiva färger och hållbarhet utan blekning, för brunetter. Tips: Applicera inte direkt i hårbotten eller i hela håret.

Majirel mix blandas med Majirel eller Majirouge för att intensifiera, neutralisera eller skapa speciella effekter. 4 koncentrerade klara reflexer.

Cool Cover ger ett naturligt, jämnt och glansigt färgresultat med mer djup och god täckförmåga. Innehåller ionene G och incell som vårdar håret.

High Lift är kalla blonda nyanser som lyfter upp till 4,5 nivåer. Innehåller ionéne G och incell som ger ett silkesmjukt resultat. Täcker inte grått hår.

French Browns är djupa bruna nyanser som täcker grått hår upp till 100% och samtidigt kan ljusa upp tre steg och mörka ner tre steg. Nyanserna har en trippel numrering där den första siffran är en naturlig reflex.

French Browns består av en perfekt blandning av kalla och varma reflexer för att matcha alla hudtoner.
Logga in för att se pris. LOGGA IN
File doesnt exist: ../../..//1.0.1.0/133/2/p_topbottom.php

VÅRA VARUMÄRKEN

SNABBT & LÄTT

EXPERTHJÄLP

OM OSS

HEJ @HEADBRANDS!

HANDLA
FÖRETAG
ORDERS & RETURER
@HEADBRANDS 2016  |  INFO@HEADBRANDS.SE  |  010 - 49 49 000